Шишчета с гъби и наденица
Гъби и наденица на шишче – в комбинация с чери доматки и праз рецептата е идеална за летен пикник сред природата.
Достъпни
3 човек/души
30 мин
Съставки
за 3 човек/души
340 г Цели гъби Bonduelle
Малки краставички Bonduelle
8 наденички
200 г варен пушен бекон
16 чери доматки
Бял пипер
Праз-лук
Малки краставички Bonduelle
8 наденички
200 г варен пушен бекон
16 чери доматки
Бял пипер
Праз-лук
Съставки за 3човек/души
340 г Цели гъби Bonduelle
Малки краставички Bonduelle
8 наденички
200 г варен пушен бекон
16 чери доматки
Бял пипер
Праз-лук
Малки краставички Bonduelle
8 наденички
200 г варен пушен бекон
16 чери доматки
Бял пипер
Праз-лук
- Стъпка 1Нарежете 8 наденички и 200 гр. варено-пушен бекон на парченца от по 2 см.
- Стъпка 2Добавете в купа 16 чери доматки и 2 консерви (буркана) цели гъби Bonduelle.
- Стъпка 3Добавете едначаена лъжица пудра захар и пипер на вкус.
- Стъпка 4Поставете всички тези съставки, редуващи се на осем шиша, след което ги поставете на грила (или в тигана) за 78 минути.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Адана кебап с кисели краставички
Тази турска рецепта, приготвена в румънски стил с мляно агнешко и телешко месо, е добра алтернатива на традиционната кайма на скара.
Поширани яйца със зелен фасул и ечемик
Здравословна закуска със зърнени храни Bonduelle
Банички с грах и сирене
Вкусни мъфини от бутер тесто с пълнеж от грах и сирене. Сервирани самостоятелно или като допълнение, те обогатяват чинията.
Открийте също...