1. >Retsepti
  2. >Печени картофи с крем от авокадо и червен фасул

Печени картофи с крем от авокадо и червен фасул

Easy
2 човек/души
40 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 консерва (200 г) червен фасул Bonduelle

3 големи картофа

2 бр. зряло авокадо

50 г краве сирене

2 лайма

4 репички

1 връзка пресен лук

1 връзка магданоз

малко мазнина

1/2 ч.л. пеперончино

сол, пипер
Съставки за 2човек/души
1 консерва (200 г) червен фасул Bonduelle

3 големи картофа

2 бр. зряло авокадо

50 г краве сирене

2 лайма

4 репички

1 връзка пресен лук

1 връзка магданоз

малко мазнина

1/2 ч.л. пеперончино

сол, пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете лука и магданоза, репичките и 1 лайм.
  2. Стъпка 2
    Пригответе авокадо крема: разрежете авокадото на две, махнете костилката, нарежете го на малки парчета и го изсипете в малка купичка. Добавете сол, пипер и пеперончиното и поръсете с малко мазнина. След това изцедете сока на 1/4 лайм. Добавете сиренето и използвайте блендер, за да приготвите крема.
Съвет за готвене, заглавие
Съвет: Поднесете картофите топли като може да добавите резенчета репичка и ароматни билки за украса.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда