Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Печени картофи с крем от авокадо и червен фасул
Easy
2 човек/души
40 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 консерва (200 г) червен фасул Bonduelle
3 големи картофа
2 бр. зряло авокадо
50 г краве сирене
2 лайма
4 репички
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
малко мазнина
1/2 ч.л. пеперончино
сол, пипер
Съставки за 2човек/души
1 консерва (200 г) червен фасул Bonduelle
3 големи картофа
2 бр. зряло авокадо
50 г краве сирене
2 лайма
4 репички
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
малко мазнина
1/2 ч.л. пеперончино
сол, пипер
Рецепти с
Червен боб
Стъпка 1
Нарежете лука и магданоза, репичките и 1 лайм.
Стъпка 2
Пригответе авокадо крема: разрежете авокадото на две, махнете костилката, нарежете го на малки парчета и го изсипете в малка купичка. Добавете сол, пипер и пеперончиното и поръсете с малко мазнина. След това изцедете сока на 1/4 лайм. Добавете сиренето и използвайте блендер, за да приготвите крема.
Съвет за готвене, заглавие
Съвет: Поднесете картофите топли като може да добавите резенчета репичка и ароматни билки за украса.