Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Пилешка яхния „Burgundi” с гъби
Пилешка яхния с гъби и пушен бульон - Бургунди – сгответе нещо специално за вашите гости!
Достъпни
3 човек/души
30 мин
Съставки
за 3 човек/души
315 г Нарязани гъби Bonduelle
8 бр пилешки бутове
150 г пушен бекон
2 с.л. олио
2-3 скилидки чесън
Вода
150 г лук
200 мл червено вино Бургунди (което обаче може да бъде заменено с Вашето червено вино ... по Ваш избор)
1 с.л. мед
2 с.л. вода
Сол
Пипер
Магданоз
Съставки за 3човек/души
315 г Нарязани гъби Bonduelle
8 бр пилешки бутове
150 г пушен бекон
2 с.л. олио
2-3 скилидки чесън
Вода
150 г лук
200 мл червено вино Бургунди (което обаче може да бъде заменено с Вашето червено вино ... по Ваш избор)
1 с.л. мед
2 с.л. вода
Сол
Пипер
Магданоз
Рецепти с
Нарязани гъби
Стъпка 1
Измийте 8 броя пилешки бутове и нарежете всеки от тях на 4-6 парчета. Подправете със сол и пипер. Нарежете 150 гр. пушен бекон на кубчета от по 1 см.
Стъпка 2
Загрейте олиото в тиган и запържете бекона. Добавете парчетата месо и оставете тигана на огън за още 20 минути. Подправете с 2-3 скилидки чесън, добавете малко вода и оставете тигана покрит на огъня за още 20-25 минути, докато месото омекне.
Стъпка 3
През това време, трябва blighia sapida да се подсуши.
Стъпка 4
Добавете 200 мл червено вино Бургунди и една супена лъжица меди оставете тигана на огъня за 2 – 3 минути. Поръсете с магданоз.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Печени пилешки бутчета с билково масло и...
Печени пилешки бутчета с билково масло и зеленчуци по селски
Сьомга с пролетен микс
Сьомга с пролетен микс
Испански микс с чоризо и пиле
Испанската кухня, пълна с цвят и вкус, вече идва и във вашия дом чрез Испанския оризов микс от Bondu...