1. >Retsepti
  2. >Испански микс с чоризо и пиле

Испански микс с чоризо и пиле

Accessible
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Испански микс с ориз, Bonduelle

250 г пилешки гърди

100 г чоризо

2 чушки

лют сос

кориандър

риган

сладък червен пипер 

олио

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Испански микс с ориз, Bonduelle

250 г пилешки гърди

100 г чоризо

2 чушки

лют сос

кориандър

риган

сладък червен пипер 

олио

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    В тиган с олио задушете Испанския микс Bonduelle със сол и черен пипер.
  2. Стъпка 2
    Нарежете пилешките гърди на ивици и ги овкусете със сол, черен пипер, сладък червен пипер и лют сос и ги пригответе в тигана. Върху пилешкото добавете нарязаните чушки и шайбите чоризо и овкусете с ригана и кориандъра.
  3. Стъпка 3
    През това време отцедете водата от тенджерата с приготвените на пара зеленчуци, добавете маслото и пасирайте всичко с вертикален блендер. Вземете пилешкото от тигана, порционирайте го и го сложете в чинии при пюрето.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда