Стъпка 1
Нарежете на ситно лука и чесъна
Стъпка 3
Наситнете чесъна, изсипете го в купа и залейте с мазнина. Изсипете добре разбърканата смес към композицията в тавата. Добавете клонче розмарин. Изцедете 1/2 лайм отгоре.
Стъпка 4
Добавете микса към запържените лук и чесън в огнеопорен съд. Добавете нарязаното пиле.
Стъпка 6
Пъхнете тавата във фурната за 20 мин. на 180 градуса. След това я извадете, добавете настъргания пармезан и я върнете във фурната за още 5 мин.
Стъпка 7
Изсипете руколата в купа, поръсете с кедрови ядки и малко чери доматчета, нарязани на половинки. Подправете с мазнина, сол и пипер на вкус.