\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Паниран кашкавал - smazeny syr
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Паниран кашкавал - smazeny syr
принтирайте рецепта
Easy
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г твърд кашкавал
1 яйце и галета за паниране
Сол
Черен пипер
Чушка
Олио или зехтин за пържене
Съставки за 2човек/души
400 г твърд кашкавал
1 яйце и галета за паниране
Сол
Черен пипер
Чушка
Олио или зехтин за пържене
Стъпка 1
Нарежете кашкавала на парчета с дебелина около 1 – 1,5 см
Стъпка 2
Разбийте яйцето с подправките
Стъпка 3
Поставете месото в огнеупорен съд, добавете зеленчуците, останалата сланина, подправките и маслото.
Стъпка 4
Пържете няколко минути, за да може кашкавалът да стане мек, но да не се разтече в тигана.
Стъпка 5
Начин на сервиране:
Стъпка 6
Сервира се върху листо от зелена салата, с пържени картофи и сос по желание напр. татарски сос.
Съвет за готвене, заглавие
Сервира се върху листо от зелена салата, с пържени картофи и сос по желание -напр. татарски сос.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Яйца по мексикански
Открийте рецептата
Мексикански микс с гъби
Открийте рецептата
Мексиканска салата с кус-кус
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Червено цвекло на кубчета
Зрял фасул
Сладък зелен грах
Царевица "Супер сладка" - GOLD
Броколи
Зелен фасул, рязан
Зелен грах
Зеленчуков микс "Минестроне"