Стъпка 1
Смесете в купа брашното и нишестето, добавете олио, сол, наситнен кориандър и месете като напръсквате с малко вода. Месете композицията добре докато се формира тесто, което не залепва по пръстите, поръсете с олио, покрийте го и оставете да почива за около 30 минути.
Стъпка 2
Сложете тиган на котлона с 2 с.л. олио, добавете чеснова паста и бъркайте, след това добавете червена чушка, лук и сладка царевица, предварително намачкана с вилица. Бъркайте добре, добавете сладък чили сос, сол и риган. Оставете за малко и изключете котлона, оставете композицията да почине.
Стъпка 3
Смесете танаха, зехтина, кимиона, солта, пипера, чилито, кърито и сухата мая. Изсипете сместа върху картофите, разбъркайте добре, изсипете всичко в тава за печене и печете за около 20 минути.
Стъпка 4
Имаме нужда от незалепващ тиган или грил тиган, който да загреем на средна температура, печем от двете страни мини пицата докато само хване коричка, без да готвим до край.
Стъпка 5
Добавете топинга и настъргана моцарела върху мини пица тестото. Слагаме отново на тиган, но този път покриваме с капак. Оставете на огъня докато моцарелата се разтопи и тестото се изпече.