1. >Retsepti
  2. >Лятна салата с пиле и череши

Лятна салата с пиле и череши

Easy
4 човек/души
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (340 г) царевица Gold Bonduelle

400 г пилешко месо от бут

50 г сирене фета

200 г череши

1 връзка зелена салата

1 бучка масло

2 с.л. мед

2 с.л. лимонов сок

4 с.л. зехтин
Съставки за 4човек/души
1 консерва (340 г) царевица Gold Bonduelle

400 г пилешко месо от бут

50 г сирене фета

200 г череши

1 връзка зелена салата

1 бучка масло

2 с.л. мед

2 с.л. лимонов сок

4 с.л. зехтин
  1. Стъпка 1
    Нарежете месото на малки парчета, след което сложете маслото в оребрен тиган и добавете месото към него.
  2. Стъпка 2
    Нарежете салатата на едро и изчистете черешите от костилките, след което ги нарежете на две.
  3. Стъпка 3
    Направете дресинг със зехтин, балсамиков оцет, червен пипер и овкусете със Средиземноморски подправки.
  4. Стъпка 4
    В голяма купа сипете салатата, добавете местото и черешите и залейте с дресинга от блендера. Накрая, добавете царевицата Bonduelle.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда