Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет зелен фасул с ечемик Bonduelle
Ситно нарязан пресен копър
4 филета пъстърва
2 с.л. зехтин
Кора от лимон
Сол и черен пипер на вкус
6 с.л. зехтин
Сок от ½ лимон
1 ч.л. дижонска горчица
Съставки за 2човек/души
1 пакет зелен фасул с ечемик Bonduelle
Ситно нарязан пресен копър
4 филета пъстърва
2 с.л. зехтин
Кора от лимон
Сол и черен пипер на вкус
6 с.л. зехтин
Сок от ½ лимон
1 ч.л. дижонска горчица
Стъпка 1
Намажете филетата с малко зехтин, посолете и подправете с черен пипер и подредете в тава.
Стъпка 2
Печете 8-12 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна, в зависимост от дебелината на филето.
Стъпка 3
В тавата добавете и белия боб Bonduelle.
Стъпка 4
Смесете продуктите за дресинга, залейте зеленчуците и разбъркайте добре. Разпределете в чинии за сервиране и към всяка порция сложете филе риба.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Закуска с киноа
Киноа – тайната съставка на здравословна, богата на протеини и витамини закуска. Бързо и вкусно, поднесено с кисело мляко и плодове, то е перфектната подготовка за сутрините, когато имате нужда от прилив на енергия.
Свежа салата с царевица
Летният период винаги е свързан със свежи зеленчуци, които осигуряват прилив на енергия. Предложенат...
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият ...