1. >Retsepti
  2. >Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик

Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик

Easy
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет зелен фасул с ечемик Bonduelle

 

Ситно нарязан пресен копър

 

4 филета пъстърва

 

2 с.л. зехтин

 

Кора от лимон

 

Сол и черен пипер на вкус

 

6 с.л. зехтин

 

Сок от ½ лимон

 

1 ч.л. дижонска горчица

 
Съставки за 2човек/души
1 пакет зелен фасул с ечемик Bonduelle

 

Ситно нарязан пресен копър

 

4 филета пъстърва

 

2 с.л. зехтин

 

Кора от лимон

 

Сол и черен пипер на вкус

 

6 с.л. зехтин

 

Сок от ½ лимон

 

1 ч.л. дижонска горчица

 
  1. Стъпка 1
    Намажете филетата с малко зехтин, посолете и подправете с черен пипер и подредете в тава.   
  2. Стъпка 2
    Печете 8-12 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна, в зависимост от дебелината на филето.   
  3. Стъпка 3
    В тавата добавете и белия боб Bonduelle.
  4. Стъпка 4
    Смесете продуктите за дресинга, залейте зеленчуците и разбъркайте добре. Разпределете в чинии за сервиране и към всяка порция сложете филе риба.   
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда