\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Лечо – ястие от унгарската кухня
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Лечо – ястие от унгарската кухня
принтирайте рецепта
Easy
3 човек/души
45 мин
Съставки
за 3 човек/души
1 кг чушки
0,6 кг домати
2 средни глави лук
Олио
Сол на вкус
Мляна чушка на вкус
Съставки за 3човек/души
1 кг чушки
0,6 кг домати
2 средни глави лук
Олио
Сол на вкус
Мляна чушка на вкус
Стъпка 1
Измийте чушките, почистете семките и нарежете на парчета или ленти. Бланширайте доматите, обелете и нарежете на малки парчета. Нарежете лука.
Стъпка 2
Загрейте мазнината на тиган и запържете лука. Добавете чушката, залейте всичко с вода, задушете за около 10 минути.
Стъпка 3
Разбъркайте брашното с 3 лъжици вода и сметана и бавно добавяйте към месото и зеленчуците, бъркайки докато заври.
Съвет за готвене, заглавие
Сервира се топло като гарнитура към ястия от месо или като отделно ястие.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Салата с трицветна паста с яйца, царевиц...
Открийте рецептата
Азиатска оризова салата
Открийте рецептата
Свежа салата с царевица
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Червено цвекло на кубчета
Зрял фасул
Сладък зелен грах
Царевица "Супер сладка" - GOLD
Броколи
Зелен фасул, рязан
Зелен грах
Зеленчуков микс "Минестроне"