Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Яхния с гъби, картофи и къри
Accessible
4 човек/души
50 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 буркана (560 г) цели гъби Bonduelle
2 картофа
2 патладжана
2 глави червен лук
500 мл бадемово мляко
1 л вода
3 с.л. дижонска горчица
3 с.л. доматена паста
3 с.л. зехтин
2 с.л. паста къри
пресен кориандър
салвия
1 ч.л. къри на прах
2 бр. звездовиден анасон
стърготини черна сол
сол, пипер
Съставки за 4човек/души
2 буркана (560 г) цели гъби Bonduelle
2 картофа
2 патладжана
2 глави червен лук
500 мл бадемово мляко
1 л вода
3 с.л. дижонска горчица
3 с.л. доматена паста
3 с.л. зехтин
2 с.л. паста къри
пресен кориандър
салвия
1 ч.л. къри на прах
2 бр. звездовиден анасон
стърготини черна сол
сол, пипер
Стъпка 1
Нарежете на фино червения лук, а патладжана и картофите - на кубчета.
Стъпка 2
Загрейте червения лук в дълбок тиган с малко мазнина и после добавете патладжана, гъбите, картофите и 1л вода. Подправете със сол и пипер. Оставете да поврят за 10 минути или до готовност на картофите.
Стъпка 3
Разбийте добре 3те яйца в купа, добавете шунката, сиренето, чедъра, зеленчуците и сметаната.
Съвет за готвене, заглавие
Съвет: Поднесете, като поръсите с градински чай и люспи черна сол.