1. >Retsepti
  2. >Гъбена супа с вино

Гъбена супа с вино

Elaborated
4 човек/души
45 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 буркана (560 г) Гъби нарязани Bonduelle

1 буркан (280 г) Цели гъби Bonduelle

Половин праз лук

200 мл бяло вино

200 мл заквасена сметана

200 мл зеленчукова супа

Естрагон на вкус

1 с.л. кокосово масло

1/2 л супа

Сол
Съставки за 4човек/души
2 буркана (560 г) Гъби нарязани Bonduelle

1 буркан (280 г) Цели гъби Bonduelle

Половин праз лук

200 мл бяло вино

200 мл заквасена сметана

200 мл зеленчукова супа

Естрагон на вкус

1 с.л. кокосово масло

1/2 л супа

Сол
  1. Стъпка 1
    Изчистете праз лук, срежете го на две и режете на кръгчета.
  2. Стъпка 2
    Пържете нарязаните гъби в тиган с обилно кокосово олио, добавете праз лук, малко сол и вино.
  3. Стъпка 3
    Сложете съдържанието на 2 консерви сладка и хрупкава царевица Bonduelle Gold в блендер, добавете сметана и малко сол. Бъркайте до получаване на хомогенна смес.
  4. Стъпка 4
    Целите гъби се пържат и два резена хляб се изпържват в същия тиган. Когато станат готови, гъбите се сервират върху хляба заеедно с готовата супа
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда