Стъпка 1
Подгответе стека като премахнете кожата и после го нарежете на малки парчета.
Стъпка 2
Нарежете чесъна и репичката на кръгчета, лука, магданоза и доматите - на ситно.
Стъпка 3
Добавете червената чили чушка на резени, поръсете с магданоз и рендосан пармезан и наякрая добавете доматите.
Стъпка 4
Добавете маринованите чушки, отцедения червен фасул и зеленчуковия бульон и оставете месото да поври малко. Подправете със сол, пипер и добавете сладкия чили сос и червения пипер. После добавете доматите и магданоза и оставете течността да се редуцира.
Стъпка 5
Изсипете ястието в чиния с помощта на стоманен ринг и украсете с начоси, кълнове, кръгчета репичка, капки от редуциран балсамов оцет и въглен на прах.