1. >Retsepti
  2. >Говеждо на тиган с червен фасул

Говеждо на тиган с червен фасул

Accessible
2 човек/души
45 мин
Съставки
за 2 човек/души
2 консерви (800 г) червен фасул Bonduelle

400 г говежди стек

250 мл говежди бульон

10 бр. начоси със сирене

4 бр. мариновани чушки

1 консерва рязани домати в сос

1 глава лук

1 репичка

4 с.л. бяло вино

3 с.л. сладък чили сос

3 кубчета масло

4 с.л. зехтин

балсамов оцет редуциран

3 скилидки чесън

1 връзка магданоз

1 ч.л. червен пипер

соеви кълнове от грах

малко риган

малко кимион

сол

пипер
Съставки за 2човек/души
2 консерви (800 г) червен фасул Bonduelle

400 г говежди стек

250 мл говежди бульон

10 бр. начоси със сирене

4 бр. мариновани чушки

1 консерва рязани домати в сос

1 глава лук

1 репичка

4 с.л. бяло вино

3 с.л. сладък чили сос

3 кубчета масло

4 с.л. зехтин

балсамов оцет редуциран

3 скилидки чесън

1 връзка магданоз

1 ч.л. червен пипер

соеви кълнове от грах

малко риган

малко кимион

сол

пипер
  1. Стъпка 1
    Подгответе стека като премахнете кожата и после го нарежете на малки парчета.
  2. Стъпка 2
    Нарежете чесъна и репичката на кръгчета, лука, магданоза и доматите - на ситно.
  3. Стъпка 3
    Добавете червената чили чушка на резени, поръсете с магданоз и рендосан пармезан и наякрая добавете доматите.
  4. Стъпка 4
    Добавете маринованите чушки, отцедения червен фасул и зеленчуковия бульон и оставете месото да поври малко. Подправете със сол, пипер и добавете сладкия чили сос и червения пипер. После добавете доматите и магданоза и оставете течността да се редуцира.
  5. Стъпка 5
    Изсипете ястието в чиния с помощта на стоманен ринг и украсете с начоси, кълнове, кръгчета репичка, капки от редуциран балсамов оцет и въглен на прах.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда