Съвет за готвене, заглавие
Преди сервиране намачкайте гаспачото с бъркалка. Подправете със сол и пипер на вкус. Сложете няколко кубчета лед.
За тези, които обичат пикантна супа, добавете няколко капки сос табаско. Включете зелени и червени чушки, за да разнообразите основната рецепта за супа гаспачо. Опитайте се да използвате пресни и добре узрели домати, вместо доматен сок. Не забравяйте да махнете кожата и семките на доматите. Уверете се, че сервирарате студената супа гаспачо наистина студена. Охладете купата или чашите, така че супата да остане студена за по-дълго време. Малко заквасена сметана може да придаде интересен привкус на вашата супа гаспачо. Други опции за гарнитура са парче авокадо и тортила чипс.