Стъпка 1
Нарежете пилешкото месо на парчета, нарежете гъбите на тънки филийки, нарежете целината. Добавете кълновете и разбъркайте всичко заедно. Нарежете лука, загрейте олиото в уока, като първо леко запържете лука, а после добавите останалите съставки.
Стъпка 2
Пържете бъркайки, добавете сол и пипер. Оставете да изстине.
Стъпка 3
Загрейте фурната до температура 190ºC, поставете патицата върху пергаментна хартия, отдолу поставете тавичка с вода. Печете 30минути. Намалете температурата до 150ºC и печете още 1 час.
Стъпка 4
Сос: Оставете бульона в тенджера да заври, добавете соевия сос, виното и пипера. Изключете котлона. Разбъркайте брашното с водата и бавно налейте към бульона, постоянно бъркайки, докато соса се сгъсти. Добавете олиото и разбъркайте още веднъж.
Стъпка 5
Отново затоплете соса и разбъркайте, полейте с него омлета.
Съвет за готвене, заглавие
Сервирайте горещ.