1. >Retsepti
  2. >Фузили с гъби и спанак

Фузили с гъби и спанак

Easy
2 човек/души
25 мин
Съставки
за 2 човек/души
2 буркана (560 г) рязани гъби Bonduelle

200 г фузили

40 г кашкавал

30 г пармезан

100 г бейби спанак

50 г бял лук

100 г заквасена сметана

10 г масло

30 мл бяло вино

малко зехтин

сол

бял пипер
Съставки за 2човек/души
2 буркана (560 г) рязани гъби Bonduelle

200 г фузили

40 г кашкавал

30 г пармезан

100 г бейби спанак

50 г бял лук

100 г заквасена сметана

10 г масло

30 мл бяло вино

малко зехтин

сол

бял пипер
  1. Стъпка 1
    Сварете вода със сол и когато достигне точка на кипене, добавете пастата. Оставете да ври 10 минути.
  2. Стъпка 2
    Загрейте на дребно нарязания лук в зехтин и масло, добавете гъбите, отцедени от течността и след 5 минути ги поръсете с бяло вино. Докато тигана е на котлона, добавете сладка заквасена сметана, сготвената паста, бейби спанака и сотирайте докато се смесят много добре.
Съвет за готвене, заглавие
Съвети: Можете да използвате и замразен спанак на листа Bonduelle вместо свеж бейби спанак.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда