Крем-супа
Рецепта за крем супа – засищаща супа, традиционно консумирана през Великденските празници. Крем супата е супа, приготвяна с квас, с бяла наденица, зеленчуци и подправки.
Достъпни
4 човек/души
60 мин
Съставки
за 4 човек/души
0,5 л квас
0,2 кг бяла наденица
1 морков
1 връзка магданоз
4 картофа
1 глава лук
4 скилидки чесън
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
Риган на вкус
0,2 кг бяла наденица
1 морков
1 връзка магданоз
4 картофа
1 глава лук
4 скилидки чесън
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
Риган на вкус
Съставки за 4човек/души
0,5 л квас
0,2 кг бяла наденица
1 морков
1 връзка магданоз
4 картофа
1 глава лук
4 скилидки чесън
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
Риган на вкус
0,2 кг бяла наденица
1 морков
1 връзка магданоз
4 картофа
1 глава лук
4 скилидки чесън
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
Риган на вкус
- Стъпка 1В тиган запържете нарязаните лук и чесън.
- Стъпка 2В 2 литра вода сварете наденицата и добавете нарязаните на кубчета зеленчуци и запържените лук и чесън.
- Стъпка 3Нарежете месото на кубчета, запържете го и заедно с мазнината го добавете към зелето.
- Стъпка 4Добавете сол, черен пипер и риган на вкус.
- Стъпка 5Начин на сервиране:
- Стъпка 6Сервира се гореща, с парчета наденица и четвъртинки сварено яйце.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Ципура със скариди и зеленчукова гарнитура
Пригответе бърза и вкусна вечеря с риба и морски дарове, подправена със зеленчукова салата.
Тако с пуешка кайма и мексикански микс
Тако с пуешка кайма и мексикански микс
Печени пилешки бутчета с билково масло и зеленчуци по селски
Печени пилешки бутчета с билково масло и зеленчуци по селски
Открийте също...