Бобени кюфтенца с червен боб

Особено вкусен и питателен избор за обяд или вечеря
Лесни
4 човек/души
25 мин
Съставки
за 4 човек/души
800 г (2 консерви) червен фасул Bonduelle

100 г галета

200 мл олио

4 стръка магданоз

1/2 морков

1 глава червен лук

1 ч.л. чубрица

сол
Съставки за 4човек/души
800 г (2 консерви) червен фасул Bonduelle

100 г галета

200 мл олио

4 стръка магданоз

1/2 морков

1 глава червен лук

1 ч.л. чубрица

сол

Рецепти с

Червен боб
  1. Стъпка 1
    Магданозът, морковът и лукът се нарязват на дребно и се задушават в олиото за няколко минути.
  2. Стъпка 2
    След това се добавят бобът, чубрицата, солта и червеният пипер. Всичко се разбърква за 10-ина минути и сместа се намачква, докато се постигне консистенцията на кайма.
  3. Стъпка 3
    От получената смес с мокри ръце се оформят кюфтенца, които се овалват в галета и се пържат за кратко от двете страни в малко олио.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +