Бобени кюфтенца с червен боб
Особено вкусен и питателен избор за обяд или вечеря
Лесни
4 човек/души
25 мин
Съставки
за 4 човек/души
800 г (2 консерви) червен фасул Bonduelle
100 г галета
200 мл олио
4 стръка магданоз
1/2 морков
1 глава червен лук
1 ч.л. чубрица
сол
100 г галета
200 мл олио
4 стръка магданоз
1/2 морков
1 глава червен лук
1 ч.л. чубрица
сол
Съставки за 4човек/души
800 г (2 консерви) червен фасул Bonduelle
100 г галета
200 мл олио
4 стръка магданоз
1/2 морков
1 глава червен лук
1 ч.л. чубрица
сол
100 г галета
200 мл олио
4 стръка магданоз
1/2 морков
1 глава червен лук
1 ч.л. чубрица
сол
- Стъпка 1Магданозът, морковът и лукът се нарязват на дребно и се задушават в олиото за няколко минути.
- Стъпка 2След това се добавят бобът, чубрицата, солта и червеният пипер. Всичко се разбърква за 10-ина минути и сместа се намачква, докато се постигне консистенцията на кайма.
- Стъпка 3От получената смес с мокри ръце се оформят кюфтенца, които се овалват в галета и се пържат за кратко от двете страни в малко олио.
Открийте също...