Стъпка 1
Нарязваме на ситно пресния лук, червения лук на шайби, а репичките на половинки. Нарязваме на кубчета авокадото, чери доматите и репичките на малки парчета, а картофите на големи парчета.
Стъпка 2
Сваряваме пресните картофи и бейби морковите в гореща вода с малко сол, после ги слагаме в тиган с малко масло докато добият златист цвят и хрупкава текстура. Подправяме със сол, пипер и мащерка.
Стъпка 3
Сварете аспержите в гореща вода, след това ги охладете в ледена вода. Така остават твърди и зелени. След като приготвите палачинките в тиган, напълнете ги със сместа със сирена, добавете резените шунка, 1 аспержа и след това ги увийте.
Стъпка 4
Време да се насладим на резултата!