\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Херинга в олио
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Херинга в олио
принтирайте рецепта
Easy
5 човек/души
60 мин
Съставки
за 5 човек/души
0,5 кг солена херинга
3 глави лук
0,25 л олио
Мляко за накисване на херингата
Бахар и дафинов лист - на вкус
Съставки за 5човек/души
0,5 кг солена херинга
3 глави лук
0,25 л олио
Мляко за накисване на херингата
Бахар и дафинов лист - на вкус
Стъпка 1
Накиснете херингата в мляко за половин час (ще бъде по-малко солена и по-крехка).
Стъпка 2
Нарежете лука на кубчета или парчета.
Стъпка 3
Когато зеленчуците омекнат, добавете кваса и варете на слаб огън.
Стъпка 4
Наредете в буркан ред лук, парчета херинга и няколко зърна бахар и дафинов лист, заливайки отделните слоеве с олио.
Стъпка 5
Оставете буркана за един ден в хладилника.
Съвет за готвене, заглавие
Най-добре се консумира с топли хлебни изделия.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Свинско с мексикански сос
Открийте рецептата
Такос с червен боб
Открийте рецептата
Пролетни рулца със зеленчуци
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Червено цвекло на кубчета
Зрял фасул
Сладък зелен грах
Царевица "Супер сладка" - GOLD
Броколи
Зелен фасул, рязан
Зелен грах
Зеленчуков микс "Минестроне"