1. >Retsepti
  2. >Свински бут на тиган с Vapeur дует микс

Свински бут на тиган с Vapeur дует микс

Easy
2 човек/души
40 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Bonduelle Дует микс Vapeur

600 гр свински бут

2 скилидки чесън

100 мл соев сос

100 мл зехтин

2 стръка зелен лук

1 глава червен лук

черен пипер

сол
Съставки за 2човек/души
400 г Bonduelle Дует микс Vapeur

600 гр свински бут

2 скилидки чесън

100 мл соев сос

100 мл зехтин

2 стръка зелен лук

1 глава червен лук

черен пипер

сол
  1. Стъпка 1
    Свинското месо се нарязва на жулиени и в дълбок тиган се запържва леко в предварително загретия зехтин. Добавя се нарязаният на ситно червен лук. заедно със ситно накълцания чесън. Похлупва се с капак и се готви на среден огън до омекване на месото, което отнема около 20 минути.
  2. Стъпка 2
    Добавят се соевият сос, 1 пакет Bonduelle Дует микс Vapeur и подправките - сол и черен пипер.
  3. Стъпка 3
    Пържете в горещо олио триъгълните парчета лазаня.
  4. Стъпка 4
    Ястието се сервира горещо, поръсено с допълнително ситно нарязан пресен лук по желание.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда