1. >Retsepti
  2. >Салата с риба тон, черен и зелен боб

Салата с риба тон, черен и зелен боб

Accessible
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
2 консерви (130 г) черен боб Bonduelle

350 г замразен зелен фасул Bonduelle

1 консерва с риба тон

червени чушки, нарязани на половинки

няколко нарязани на ситно листа от магданоз

1/2 твърдо сварено яйце

Салатен дресинг:

2 с.л. сос тартар

2 с.л. зехтин

1 с.л. винен оцет

сол и пипер на вкус
Съставки за 2човек/души
2 консерви (130 г) черен боб Bonduelle

350 г замразен зелен фасул Bonduelle

1 консерва с риба тон

червени чушки, нарязани на половинки

няколко нарязани на ситно листа от магданоз

1/2 твърдо сварено яйце

Салатен дресинг:

2 с.л. сос тартар

2 с.л. зехтин

1 с.л. винен оцет

сол и пипер на вкус
  1. Стъпка 1
    Пригответе зеления фасул в тенджера с вряща вода за около 6-7 минути, за да стане хрупкав, а не варен, след това го охладете със студена вода в гевгир.
  2. Стъпка 2
    Сложете в купа зеления фасул, черния фасул, чушките, нарязания магданоз и варените яйца.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда