Стъпка 1
Измийте месото и го оставете да ври 10 минути, след това го измийте отново, сложете го в дълбок съд и го залейте с 3 литра вода.
Стъпка 2
Нарежете лука, измийте и другите зеленчуци и ги наржете на половинки. Добавете и тях към месото.
Стъпка 3
Нарежете магданоза. Сега смесете месото, магданоза, чесъна и лука, филийките хляб и яйцето и поръсете със сол и пипер. Месете каймата 10 минути (ако имате достатъчно време, оставете сместа за 2 часа).
Стъпка 4
Как да си приготвим доматен сос: Загрейте малко масло в тиган, добавете 2 с.л. брашно, изсипете 500 мл доматен сок и разбърквайте в продължение на 5 минути, като внимавате да не загори.
Стъпка 5
Когато е готово, добавете малко сол, щипка захар и чесън на прах.
Съвет за готвене, заглавие
Предложение за сервиране: Сервирайте супата с юфка. Подредете месо и зеленчуци в отделна чиния и сервирайте след супата, заедно с доматен сос.