Стъпка 1
Нарежете на ситно чесъна и гъбите, след това ги задушете в тиган с олио.
Стъпка 2
В купа смесете рикотата с магданоза, докато стане хомогенна паста. След като гъбите са готови, добавете ги към кашкавала, разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер.
Стъпка 3
След като зеленчуците с ориза се задушат, ги прехвърлете в купа, върху сместа добете празия лук и наситнения магданоз. Залейте сместа с дресинга и разбъркайте всичко и салатата е готова за сервиране.
Стъпка 4
След като лазанята се свари, сложете я в чиния и отгоре ги поръсете с олио, за да не залепнат. След това вземете лазанята, върху която разпределете сиренето и гъбите. Добавете моцарелата и завийте на руло.
Стъпка 5
В повисока тенджера/тиган сложете малко от соса за паста и отгоре поставете рулцата с лазаня. Покъсно рулцата ще напълним със сос за паста. Поставете всичко във фурната за около 40 минути. Когато са готови, поръсете с пармезан, червен пипер и няколко листенца босилек.