1. >Retsepti
  2. >Навита лазаня с гъби и сирене

Навита лазаня с гъби и сирене

Accessible
2 човек/души
50 мин
Съставки
за 2 човек/души
560 г нарязан гъби Bonduelle

200 г сос за паста

250g lasagna noodles

200 г сирене рикота

100 г моцарела

75 г козе сирене

50 г настърган пармезан

скилидка чесън

маслиново масло

магданоз

босилек

червен пипер

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
560 г нарязан гъби Bonduelle

200 г сос за паста

250g lasagna noodles

200 г сирене рикота

100 г моцарела

75 г козе сирене

50 г настърган пармезан

скилидка чесън

маслиново масло

магданоз

босилек

червен пипер

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    Нарежете на ситно чесъна и гъбите, след това ги задушете в тиган с олио.
  2. Стъпка 2
    В купа смесете рикотата с магданоза, докато стане хомогенна паста. След като гъбите са готови, добавете ги към кашкавала, разбъркайте и овкусете със сол и черен пипер.
  3. Стъпка 3
    След като зеленчуците с ориза се задушат, ги прехвърлете в купа, върху сместа добете празия лук и наситнения магданоз. Залейте сместа с дресинга и разбъркайте всичко и салатата е готова за сервиране.
  4. Стъпка 4
    След като лазанята се свари, сложете я в чиния и отгоре ги поръсете с олио, за да не залепнат. След това вземете лазанята, върху която разпределете сиренето и гъбите. Добавете моцарелата и завийте на руло.
  5. Стъпка 5
    В повисока тенджера/тиган сложете малко от соса за паста и отгоре поставете рулцата с лазаня. Покъсно рулцата ще напълним със сос за паста. Поставете всичко във фурната за около 40 минути. Когато са готови, поръсете с пармезан, червен пипер и няколко листенца босилек.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда