1. >Retsepti
  2. >Агнешка пастърма с млади картофи и червено цвекло

Агнешка пастърма с млади картофи и червено цвекло

Accessible
2 човек/души
60 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 гр. Червено цвекло на кубчета, Bonduelle

200 гр. Агнешка пастърма / месо

1 кг млади картофи

50 гр рукола

2 стръка зелен лук

2 скулидки чесън

1 лимон (сок)

зехтин

червен пипер

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 гр. Червено цвекло на кубчета, Bonduelle

200 гр. Агнешка пастърма / месо

1 кг млади картофи

50 гр рукола

2 стръка зелен лук

2 скулидки чесън

1 лимон (сок)

зехтин

червен пипер

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    В тиган, подмазан с мазнина, пригответе агнешката пастърма.
  2. Стъпка 2
    Нарежете картофите и ги сложете в тава. Поръсете ги със зехтин и ги овкусете със сол, черен и червен пипер. Покрийте с фолио и гответе на фурна за 15 минути на 220 градуса.
  3. Стъпка 3
    След като ястието е готово, сложете го в чинията, добавете пресен кориандър на вкус и ястието може да бъде сервирано. Добър апетит!
  4. Стъпка 4
    До зеленчуците поставете месото с картофи, върху които ние добавихме лука и чесъна.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда