Телешко месо с Мексикански зеленчуци

Вкусна и фина комбинация
Изискани
2 човек/души
40 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет Мексикански микс Vapeur Bonduelle

400 г (2 парчета) телешко филе

6 сушени домата

4 скилидки чесън

2 люти чушки

1/2 чаша пармезан

4 с.л. брашно

1 с.л. масло

1 чаша бяло вино

2 с.л. телешки бульон

5 с.л. слънчогледово олио

стрък рукола

1 връзка магданоз

1 с.л. картофено нишесте

сол

пипер
Съставки за 2човек/души
1 пакет Мексикански микс Vapeur Bonduelle

400 г (2 парчета) телешко филе

6 сушени домата

4 скилидки чесън

2 люти чушки

1/2 чаша пармезан

4 с.л. брашно

1 с.л. масло

1 чаша бяло вино

2 с.л. телешки бульон

5 с.л. слънчогледово олио

стрък рукола

1 връзка магданоз

1 с.л. картофено нишесте

сол

пипер

Рецепти с

Мексикан Микс
  1. Стъпка 1
    Нарежете телешките жулиени, наситнете чесън, нарежете
  2. Стъпка 2
    Вземете 100 г телешко месо и го навийте в брашното. Загрейте тенджерата с олио и запържете месото, подправете със сол и черен пипер, след това го сложете върху хартия, за да се отцеди излишното олио.
  3. Стъпка 3
    Разтопете маслото в тигана, добавете останалите 300 г телешко месо, чесън, сушени домати, лют пипер, след това овкусете със зърнеста сол. Добавете мексикански зеленчуци, бяло вино и поръсете с малко магданоз.
  4. Стъпка 4
    Отделно разбъркайте нишестето с малко телешки бульон и поръсете в тигана, след това рукола и разбъркайте.
  5. Стъпка 5
    Сервирайте в чиния, добавете пърженото месо, после малко пармезан, магданоз и малко сол на вкус.
Съвет за готвене, заглавие
Можете да добавите към зеленчуците в ястието рязани гъби.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Пилешко бонфиле с провансалски зеленчуци

    Пилешко бонфиле с провансалски зеленчуци

  • Агнешки котлет с пюре от грах и карфиол

    Съберете цялото семейство на Великденската трапеза с традиционна рецепта с агнешка пържола и пюре от карфиол.

  • Пиле с боб и царевица в мексикански сос

    Идея за мексиканска рецепта за любителите на пикантните ястия. Зеленчуковият микс MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили от Bonduelle представлява идеална основа за много мексикански ястия.