Спаначени гнезда Bonduelle
Една от най-вкусните рецепти със спанак
Лесни
3 човек/души
20 мин
Съставки
за 3 човек/души
1 пакет (400 г) спанак на листа Bonduelle
200 г ориз
600 мл вода
50 мл олио
1 глава лук
1 скилидка чесън
1 с.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
1 ч.л. сол
6 яйца
200 г ориз
600 мл вода
50 мл олио
1 глава лук
1 скилидка чесън
1 с.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
1 ч.л. сол
6 яйца
Съставки за 3човек/души
1 пакет (400 г) спанак на листа Bonduelle
200 г ориз
600 мл вода
50 мл олио
1 глава лук
1 скилидка чесън
1 с.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
1 ч.л. сол
6 яйца
200 г ориз
600 мл вода
50 мл олио
1 глава лук
1 скилидка чесън
1 с.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
1 ч.л. сол
6 яйца
- Стъпка 1Нарежете на ситно лука и чесъна и ги запържете в мазнина. Добавете ориза и водата и оставете оризът да се свари.
- Стъпка 2Добавете Bonduelle спанак на листа и оставете за още няколко минути на котлона, след което добавете подправките.
- Стъпка 3Оформете 6 гнезда в тавичка, покрита с хартия за готвене. Във всяко от гнездата сложете по чедно яйце. Изпечете и сервирайте.
Открийте също...