Медальони със сини сливи
Свински медальони на скара със сини сливи и червено вино.
Лесни
4 човек/души
40 мин
Съставки
за 4 човек/души
200 гр Бейби морковчета Bonduelle
50 гр сливи
20 гр брашно
Сол
Пипер
Магданоз
200 мл червено вино
400 гр варен ориз
500 гр свинско филе
20 гр захар
Чесън
Карамфил
50 гр сливи
20 гр брашно
Сол
Пипер
Магданоз
200 мл червено вино
400 гр варен ориз
500 гр свинско филе
20 гр захар
Чесън
Карамфил
Съставки за 4човек/души
200 гр Бейби морковчета Bonduelle
50 гр сливи
20 гр брашно
Сол
Пипер
Магданоз
200 мл червено вино
400 гр варен ориз
500 гр свинско филе
20 гр захар
Чесън
Карамфил
50 гр сливи
20 гр брашно
Сол
Пипер
Магданоз
200 мл червено вино
400 гр варен ориз
500 гр свинско филе
20 гр захар
Чесън
Карамфил
- Стъпка 1Нарежете филето на кръгчета, направете го по-тънко със специален чук, овкусете със сол и пипер, овъргаляйте го в брашно и го изпържете в тиган с горещо олио.
- Стъпка 2Когато получи приятен загар и от двете страни, добавете останолото брашно и захар, ситно нарязания чесън, карамфила и червеното вино.
- Стъпка 3После добавете сливите и магданоза. Оставете го да се готви около 5 минути. Сосът трябва да е умерено гъст.
Съвет за готвене, заглавие
Предложение за сервиране: Сервирайте го с варен ориз и моркови на Бондюел.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Печена ципура с уок зеленчуци
Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци на тиган, ще ви осигури чудесен обяд.
Буда купичка
Bonduelle посреща лятото със свежа рецепта, богата на зеленчуков протеин и перфектна за топлия сезон.
Пилешки хапки с хавайски вкус
Страхотна комбинация от пилешко и ананас
Открийте също...