\n
Свържете се с нас
VEGGIE ЗОНА
РЕЦЕПТИ
Всички рецепти
ПРЕЗЯТИЯ И ЗАКУСКИ
СУПИ
ОСНОВНИ ВИДОВЕ
САЛАТИ
ДЕСЕРТИ
ПРОДУКТИ
Всички продукти
НОВИ-ПРОДУКТИ
КОНСЕРВИРАНИ ПРОДУКТИ
ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ
ЗА НАС
НАШАТА ИСТОРИЯ
НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ
ОТ ПОЛЕТО ДО ПЛОЩАТА
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
ПРОМОЦИИ И СЪСТЕЗАНИЯ
ВДЪХНОВЕНИЯ
ЖИВЕЙТЕ ЗДРАВОСЛОВНО
ГОТВЕТЕ ВКУСНО
ПРИГОТВЯЙТЕ СЪС СТИЛ
БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
ЗЕЛЕНЧУКОВА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
>
Retsepti
>
Зелен фасул на яхния
<
Retsepti
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Приемете бисквитките
Зелен фасул на яхния
принтирайте рецепта
Easy
3 човек/души
40 мин
Съставки
за 3 човек/души
500 г Зелен фасул
Bonduelle
2 домата
1 глава лук
2 моркова
4 скилидки чесън
по 2 супени лъжици брашно и олио
сол
червен и черен пипер
чубрица
магданоз
Съставки за 3човек/души
500 г Зелен фасул
Bonduelle
2 домата
1 глава лук
2 моркова
4 скилидки чесън
по 2 супени лъжици брашно и олио
сол
червен и черен пипер
чубрица
магданоз
Стъпка 1
Задушават се следните продукти: лука, морковите и чесъна и след омекването им се добавя зеленият фасул с червения пипер.
Стъпка 2
Задушават се на бавен огън с малко вода.
Стъпка 3
Лукът се нарязва на лентички и всички зеленчуци се нареждат в чиния.
Стъпка 4
За да се сгъсти соса, се добавя брашното, предварително разтворено във вода.
Стъпка 5
Чубрицата и магданоза се слагат малко преди да изключите котлона.
Съвет за готвене, заглавие
Съвети за сервиране: Ястието се консумира докато е топло.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Легенда
▶
Азиатска оризова салата
Открийте рецептата
Свежа салата с царевица
Открийте рецептата
Тиквена крем супа с козе сирене и печени...
Открийте рецептата
Вижте още рецепти
Открийте също...
Мексикан Микс
Дует Микс
Зелен фасул, рязан
Зелен фасул, цял
Бейби морковчета
Зелен фасул, рязан
Китайски микс
Червено цвекло на кубчета