Стъпки на приготвяне
-
Нарежете телешките жулиени, наситнете чесън, нарежете
-
Вземете 100 г телешко месо и го навийте в брашното. Загрейте тенджерата с олио и запържете месото, подправете със сол и черен пипер, след това го сложете върху хартия, за да се отцеди излишното олио.
-
Разтопете маслото в тигана, добавете останалите 300 г телешко месо, чесън, сушени домати, лют пипер, след това овкусете със зърнеста сол. Добавете мексикански зеленчуци, бяло вино и поръсете с малко магданоз.
-
Отделно разбъркайте нишестето с малко телешки бульон и поръсете в тигана, след това рукола и разбъркайте.
-
Сервирайте в чиния, добавете пърженото месо, после малко пармезан, магданоз и малко сол на вкус.