Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Такос с червен боб

Ястие, което ви отвежда в Мексико и ви очарова с цветни комбинации

Стъпки на приготвяне

  • Направете тако композицията от следните зеленчуци: наситнен магданоз и лук, нарязано бяло зеле и червена чушка на тънки ленти, нарязани чери домати. Срежете авокадото на 2, извадете пулпата и овкусете със сол, пипер, лайм и намачкайте с вилица. Вземете чесъна и наситнете на дребно, рендосайте моцарела и пармезан. Сложете в малка купа царевица, червен фасул, домати, и червена чушка, лук, бяло зеле, магданоз и авокадо и разбъркайте добре. Изсипете композицията в голяма купа и добавете сладко чили, соя и песто сосовете.

  • Пригответе тортилата: изрежете кръг от листа лазаня, за да се получи пита. Добавете олио и потопете питата лазаня за 1 минута от всяка страна.

  • Сложете тортилата в тава за печене, добавете композицията, мозарелата и рендосан пармезан. Сложете в предварително загрята на 230°C фурна за 10-15 минути. След като я извадите от фурната, сервирайте в чиния, като добавите втората пита отгоре.

  • Декорирайте тортилата със заквасена сметана и няколко червени фасула.

Рецепти, които може да ви интересуват

Такос с червен боб
2 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 100 г Червен фасул Bonduelle

  • 50 г Сладка царевица Bonduelle

  • 100 г бяло зеле

  • 50 г червени чушки

  • 6 чери домата

  • 1 червен лук

  • 1 авокадо

  • 1 лайм

  • 4 скилидки чесън

  • 1 връзка магданоз

  • 50 г моцарела

  • 40 г пармезан

  • 1 лист лазаня

  • 1 с.л. сладък чили сос

  • 1 ч.л. соев сос

  • 1 ч.л. песто сос от дехидратирани домати

  • 1 ч.л. заквасена сметана

  • малко олио

  • сол

  • пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Направете тако композицията от следните зеленчуци: наситнен магданоз и лук, нарязано бяло зеле и червена чушка на тънки ленти, нарязани чери домати. Срежете авокадото на 2, извадете пулпата и овкусете със сол, пипер, лайм и намачкайте с вилица. Вземете чесъна и наситнете на дребно, рендосайте моцарела и пармезан. Сложете в малка купа царевица, червен фасул, домати, и червена чушка, лук, бяло зеле, магданоз и авокадо и разбъркайте добре. Изсипете композицията в голяма купа и добавете сладко чили, соя и песто сосовете.

  • Стъпка 2

    Пригответе тортилата: изрежете кръг от листа лазаня, за да се получи пита. Добавете олио и потопете питата лазаня за 1 минута от всяка страна.

  • Стъпка 3

    Сложете тортилата в тава за печене, добавете композицията, мозарелата и рендосан пармезан. Сложете в предварително загрята на 230°C фурна за 10-15 минути. След като я извадите от фурната, сервирайте в чиния, като добавите втората пита отгоре.

  • Стъпка 4

    Декорирайте тортилата със заквасена сметана и няколко червени фасула.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.