Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Шишчета с гъби и наденица

Гъби и наденица на шишче – в комбинация с чери доматки и праз рецептата е идеална за летен пикник сред природата.

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете 8 наденички и 200 гр. варено-пушен бекон на парченца от по 2 см.
  • Добавете в купа 16 чери доматки и 2 консерви (буркана) цели гъби Bonduelle.
  • Нарежете белия пипер и праз-лука на парчета от по 2-3 см.
  • Поставете всички тези съставки, редуващи се на осем  шиша, след което ги поставете на грила  (или в тигана) за 7-8 минути.

Рецепти, които може да ви интересуват

Шишчета с гъби и наденица
3 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 340 г Цели гъби Bonduelle
  • Малки краставички Bonduelle
  • 8 наденички
  • 200 г варен пушен бекон
  • 16 чери доматки
  • Бял пипер
  • Праз-лук
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете 8 наденички и 200 гр. варено-пушен бекон на парченца от по 2 см.

  • Стъпка 2

    Добавете в купа 16 чери доматки и 2 консерви (буркана) цели гъби Bonduelle.

  • Стъпка 3

    Нарежете белия пипер и праз-лука на парчета от по 2-3 см.

  • Стъпка 4

    Поставете всички тези съставки, редуващи се на осем  шиша, след което ги поставете на грила  (или в тигана) за 7-8 минути.