Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Салата Кан с херинга и риба тон

Истинският морски вкус на Средиземноморието

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете краставицата на едри парчета, репичките на шайбички, зелената салата на едро, яйцето и доматите разделете на две.

  • Подредете зеленчуците в купа и добавете рибата тон и шпротите.

  • Добавете двете консерви Bonduelle.

  • Накрая добавете зехтина, чесъна и лимона.

Рецепти, които може да ви интересуват

Салата Кан с херинга и риба тон
4 човека 15-30 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p><a href=https://bonduelle.bg/produkt/sredizemnomorski-miks-gold target=_blank rel=noopener><strong>1 консерва (310 г) Mediterranean Mix Gold Bonduelle</strong></a></p>
  • <p><a href=https://bonduelle.bg/produkt/zelen-fasul-ryazan_1 target=_blank rel=noopener><strong>1 консерва (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>50 г риба тон</p>
  • <p>50 г мариновани шпроти</p>
  • <p>1 варено яйце</p>
  • <p>10 чери домата</p>
  • <p>1/2 краставица</p>
  • <p>1/2 връзка зелена салата</p>
  • <p>2 репички</p>
  • <p>лимон</p>
  • <p>50 мл зехтин</p>
  • <p>див чесън</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете краставицата на едри парчета, репичките на шайбички, зелената салата на едро, яйцето и доматите разделете на две.

  • Стъпка 2

    Подредете зеленчуците в купа и добавете рибата тон и шпротите.

  • Стъпка 3

    Добавете двете консерви Bonduelle.

  • Стъпка 4

    Накрая добавете зехтина, чесъна и лимона.