Стъпки на приготвяне
-
Нарежете чушката, морковите и сушените домати по дължина, на жулиени, след това нарежете на ситно зеления лук и магданоза. Задушете моркова, черен пипер и бобената смес в тигана с малко олио, добавете зелен лук, магданоз, сушени домати и чаена лъжичка пеперончино. Подправете със сол и черен пипер.
-
За соса смесете в купа тъмния соев сос със сладкия чили сос, мед, пеперончино, наситнен магданоз, сусамово олио и малко вода.
-
Оставете оризовите листа да се размразят в хладилника. Вземете оризов лист и върху него сложете плънката, направена от охладени зеленчуци, след което сложете малко вода на ръба на листа. Сгънете краищата на листа навътре и го навийте. В сгорещено олио запържете пакетите едновременно, колкото се побират. Оставете ги да покафенеят от двете страни и ги извадете върху кухненска хартия.