Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Пиле с боб и царевица в мексикански сос

Идея за мексиканска рецепта за любителите на пикантните ястия. Зеленчуковият микс MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили от Bonduelle представлява идеална основа за много мексикански ястия.

Стъпки на приготвяне

  • В тиган сотирайте предварително нарязаните зеленчуци (лук, чушка). Нарежете пилешките гърди на ивици и ги добавете при зеленчуците в тигана.

  • Съставките в тигана се овкусяват с червен пипер, сол и черен пипер и се добавят нарязани мариновани люти чушки. Допълва се с предварително нарязаните домати, микса от боб и царевица и при нужда се добавя пилешкия бульон, за да се получи повече сос.

  • Може да се сервира както така, така и заедно с тортила чипс.

Рецепти, които може да ви интересуват

Пиле с боб и царевица в мексикански сос
2 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 430 гр MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили, Bonduelle

  • 500гр пилешки гърди

  • 150 мл пилешки бульон

  • 30 гр мариновани люти чушки

  • 1 чушка

  • 1 лук

  • 1 домат

  • червен пипер

  • тортила чипс

  • мазнина

  • сол

  • черен пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    В тиган сотирайте предварително нарязаните зеленчуци (лук, чушка). Нарежете пилешките гърди на ивици и ги добавете при зеленчуците в тигана.

  • Стъпка 2

    Съставките в тигана се овкусяват с червен пипер, сол и черен пипер и се добавят нарязани мариновани люти чушки. Допълва се с предварително нарязаните домати, микса от боб и царевица и при нужда се добавя пилешкия бульон, за да се получи повече сос.

  • Стъпка 3

    Може да се сервира както така, така и заедно с тортила чипс.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.