Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Печени картофи с крем от авокадо и червен фасул

Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете лука и магданоза, репичките и 1 лайм.
  • Пригответе авокадо крема: разрежете авокадото на две, махнете костилката, нарежете го на малки парчета и го изсипете в малка купичка. Добавете сол, пипер и пеперончиното и поръсете с малко мазнина. След това изцедете сока на 1/4 лайм. Добавете сиренето и използвайте блендер, за да приготвите крема.
  • Измийте картофите и ги печете във фурна за 30 минути на 200°C.
  • След като извадите картофите от фурната срежете ги и ги напълнете с авокадо крема, зелен лук, магданоз и червен боб.

Рецепти, които може да ви интересуват

Печени картофи с крем от авокадо и червен фасул
2 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 1 консерва (200 г) червен фасул Bonduelle
  • 3 големи картофа
  • 2 бр. зряло авокадо
  • 50 г краве сирене
  • 2 лайма
  • 4 репички
  • 1 връзка пресен лук
  • 1 връзка магданоз
  • малко мазнина
  • 1/2 ч.л. пеперончино
  • сол, пипер
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете лука и магданоза, репичките и 1 лайм.

  • Стъпка 2

    Пригответе авокадо крема: разрежете авокадото на две, махнете костилката, нарежете го на малки парчета и го изсипете в малка купичка. Добавете сол, пипер и пеперончиното и поръсете с малко мазнина. След това изцедете сока на 1/4 лайм. Добавете сиренето и използвайте блендер, за да приготвите крема.

  • Стъпка 3

    Измийте картофите и ги печете във фурна за 30 минути на 200°C.

  • Стъпка 4

    След като извадите картофите от фурната срежете ги и ги напълнете с авокадо крема, зелен лук, магданоз и червен боб.