Стъпки на приготвяне
-
Най-напред нарежете на ситно магданоз, чесън на резени и лук на кубчета. Рендосайте моркови, нарежете домати на кубчета и пармезан на слайсове.
-
Направете песто сос от магданоз, пармезан, лук, борови ядки, зехтин и сок от лайм и смесете в блендер докато получите кремообразна консистенция.
-
В същото време овкусете сьомгата с песто сос и я сложете във фурната на 190°C за 15 минути.
-
В горещ съд добавете масло, олио, след това смляния лук, настъргани моркови, малко сол и черен пипер. След това добавете зеленчуковия бульон, зеления и жълтия фасул и след 5 минути кубчета домати. Оставете да ври за 15-20 минути, докато фасулът се свари напълно.