Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Паниран кашкавал - smazeny syr

Рецепта за паниран кашкавал – невероятно лесно за приготвяне предложение от чешката кухня. Чешката рецепта за пържен кашкавал в панировка, сервиран с пържени картофи и сос.

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете кашкавала на парчета с дебелина около 1 – 1,5 см
  • Разбийте яйцето с подправките
  • Потопете кашкавала в разбитото яйце с подправките и оваляйте в галета
  • Пържете няколко минути, за да може кашкавалът да стане мек, но да не се разтече в тигана.
  • Начин на сервиране:
  • Сервира се върху листо от зелена салата, с пържени картофи и сос по желание -напр. татарски сос.

Рецепти, които може да ви интересуват

Паниран кашкавал - smazeny syr
2 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 400 г твърд кашкавал
  • 1 яйце и галета за паниране
  • Сол
  • Черен пипер
  • Чушка
  • Олио или зехтин за пържене
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете кашкавала на парчета с дебелина около 1 – 1,5 см

  • Стъпка 2

    Разбийте яйцето с подправките

  • Стъпка 3

    Потопете кашкавала в разбитото яйце с подправките и оваляйте в галета

  • Стъпка 4

    Пържете няколко минути, за да може кашкавалът да стане мек, но да не се разтече в тигана.

  • Стъпка 5

    Начин на сервиране:

  • Стъпка 6

    Сервира се върху листо от зелена салата, с пържени картофи и сос по желание -напр. татарски сос.