Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Огретен от карфиол с гриловано свинско

Лесна и вкусна рецепта

Стъпки на приготвяне

  • Сварете карфиола в гореща вода с малко сол. Оставете да се вари за 3 минути и отцедете.

  • Настържете моцарелата и сиренето. Добавете течната заквасена сметана върху карфиола о оставете да ври още 5 мнути. Овкусете с подправки.

  • Междувременно намажете тава с масло и галета. След това прибавете карфиола със заквасена сметана, добавете непрекъснато галета, сирене и моцарела. Поставете я в предварително загрятата фурна на 220 ° С за 20-25 минути.

  • Овкусете свинското със сол, пипер, пушен и сладък пипер, къри и мащерка и го сложете на предварително загрят грил тиган, след като е намазнено с масло.

Рецепти, които може да ви интересуват

Огретен от карфиол с гриловано свинско
2 човека 30-45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • <p><a href=https://bonduelle.bg/produkt/karfiol target=_blank rel=noopener>1 пакет (400 г) карфиол Bonduelle</a></p>
  • <p>500 г свинско</p>
  • <p>200 г течна заквасена сметана</p>
  • <p>150 г кашкавал</p>
  • <p>100 г моцарела</p>
  • <p>60 г галета</p>
  • <p>20 г масло</p>
  • <p>ч.л. пушен червен пипер</p>
  • <p>ч.л. розмарин</p>
  • <p>ч.л. мащерка</p>
  • <p>малко олио</p>
  • <p>сладка червена чушка</p>
  • <p>къри на прах</p>
  • <p>подправки</p>
  • <p>пипер</p>
  • <p>сол</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Сварете карфиола в гореща вода с малко сол. Оставете да се вари за 3 минути и отцедете.

  • Стъпка 2

    Настържете моцарелата и сиренето. Добавете течната заквасена сметана върху карфиола о оставете да ври още 5 мнути. Овкусете с подправки.

  • Стъпка 3

    Междувременно намажете тава с масло и галета. След това прибавете карфиола със заквасена сметана, добавете непрекъснато галета, сирене и моцарела. Поставете я в предварително загрятата фурна на 220 ° С за 20-25 минути.

  • Стъпка 4

    Овкусете свинското със сол, пипер, пушен и сладък пипер, къри и мащерка и го сложете на предварително загрят грил тиган, след като е намазнено с масло.