Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Неделна говежда супа

Супа от говеждо филе със зеленчуци.

Стъпки на приготвяне

  • Измийте месото и го оставете да ври 10 минути, след това го измийте отново, сложете го в дълбок съд и го залейте с 3 литра вода.
  • Нарежете лука, измийте и другите зеленчуци и ги наржете на половинки. Добавете и тях към месото.
  • Оставете да се готви на тих огън, докато месото не омекне. Добавете сол и червен пипер на вкус, когато е готово.
  • Как да си приготвим доматен сос: Загрейте малко масло в тиган, добавете 2 с.л. брашно, изсипете 500 мл доматен сок и разбърквайте в продължение на 5 минути, като внимавате да не загори.
  • Когато е готово, добавете малко сол, щипка захар и чесън на прах.

Рецепти, които може да ви интересуват

Неделна говежда супа
4 човека над 45 минути Лесно
СЪСТАВКИ
  • 100 г Бейби морковчета Bonduelle
  • 250 г Карфиол Bonduelle
  • 1 целина
  • 100 г пащърнак
  • 200 г лук
  • 1 кг говеждо филе
  • Сол
  • Пипер
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Измийте месото и го оставете да ври 10 минути, след това го измийте отново, сложете го в дълбок съд и го залейте с 3 литра вода.

  • Стъпка 2

    Нарежете лука, измийте и другите зеленчуци и ги наржете на половинки. Добавете и тях към месото.

  • Стъпка 3

    Оставете да се готви на тих огън, докато месото не омекне. Добавете сол и червен пипер на вкус, когато е готово.

  • Стъпка 4

    Как да си приготвим доматен сос: Загрейте малко масло в тиган, добавете 2 с.л. брашно, изсипете 500 мл доматен сок и разбърквайте в продължение на 5 минути, като внимавате да не загори.

  • Стъпка 5

    Когато е готово, добавете малко сол, щипка захар и чесън на прах.