Стъпки на приготвяне
-
Измийте картофите и ги сложете в гореща фурна за 30 минути на 180°C.
-
Междувременно нарежете пресния и червения лук на резени, киселите краставички - по дължина и хлебчетата на половинки.
-
Подгответе соса от сладката горчица, френската горчица, меда и наситнения магданоз.
-
Оформете каймата (може да използвате кръгъл ринг от неръждаема стомана), след това я поставете на горещия грил, поръсена с малко мазнина, и я оставете за 6-7 минути на всяка страна. Може да сложите и хлебчетата на грила.
-
Сложете картофа в чиния, разрежете горната част на 4, сложете сиренето и поръсете с пресния лук. До него разположете питката, намажете я със сос от горчица, добавете листо от салата, киселите краставички, добре сготвеното месо и червен лук. Може да добавите люти чушки, репички, чесън и розмарин.