Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Модерни кюфтенца с кисели краставички

Класическите кюфтенца могат да бъдат приготвени по нов начин!

Стъпки на приготвяне

  • Измийте картофите и ги сложете в гореща фурна за 30 минути на 180°C.

  • Междувременно нарежете пресния и червения лук на резени, киселите краставички - по дължина и хлебчетата на половинки.

  • Подгответе соса от сладката горчица, френската горчица, меда и наситнения магданоз.

  • Оформете каймата (може да използвате кръгъл ринг от неръждаема стомана), след това я поставете на горещия грил, поръсена с малко мазнина, и я оставете за 6-7 минути на всяка страна. Може да сложите и хлебчетата на грила.

  • Сложете картофа в чиния, разрежете горната част на 4, сложете сиренето и поръсете с пресния лук. До него разположете питката, намажете я със сос от горчица, добавете листо от салата, киселите краставички, добре сготвеното месо и червен лук. Може да добавите люти чушки, репички, чесън и розмарин.

Рецепти, които може да ви интересуват

Модерни кюфтенца с кисели краставички
2 човека 30-45 минути Трудно
СЪСТАВКИ
  • 10 цели кисели краставички Bonduelle

  • 300 г кайма

  • 4 картофа

  • 4 с.л. кашкавал

  • 4 с.л. сладка горчица

  • 2 с.л. френска горчица

  • 1 с.л. Мед

  • 1 връзка магданоз

  • 4 листа от маруля

  • 2 питки със сусам

  • 1 клонче розмарин

  • 1 клонче мащерка

  • 1 скилидка чесън

  • 1 червена люта чушка

  • 1 глава червен лук

  • 3 репички

  • 1 връзка пресен лук

  • Начин на приготвяне

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Измийте картофите и ги сложете в гореща фурна за 30 минути на 180°C.

  • Стъпка 2

    Междувременно нарежете пресния и червения лук на резени, киселите краставички - по дължина и хлебчетата на половинки.

  • Стъпка 3

    Подгответе соса от сладката горчица, френската горчица, меда и наситнения магданоз.

  • Стъпка 4

    Оформете каймата (може да използвате кръгъл ринг от неръждаема стомана), след това я поставете на горещия грил, поръсена с малко мазнина, и я оставете за 6-7 минути на всяка страна. Може да сложите и хлебчетата на грила.

  • Стъпка 5

    Сложете картофа в чиния, разрежете горната част на 4, сложете сиренето и поръсете с пресния лук. До него разположете питката, намажете я със сос от горчица, добавете листо от салата, киселите краставички, добре сготвеното месо и червен лук. Може да добавите люти чушки, репички, чесън и розмарин.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.