Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Крем-супа

Рецепта за крем супа – засищаща супа, традиционно консумирана през Великденските празници. Крем супата е супа, приготвяна с квас, с бяла наденица, зеленчуци и подправки.

Стъпки на приготвяне

  • В тиган запържете нарязаните лук и чесън.
  • В 2 литра вода сварете наденицата и добавете нарязаните на кубчета зеленчуци и запържените лук и чесън.
  • Когато зеленчуците омекнат, добавете кваса и варете на слаб огън.
  • Добавете сол, черен пипер и риган на вкус.
  • Начин на сервиране:
  • Сервира се гореща, с парчета наденица и четвъртинки сварено яйце.

Рецепти, които може да ви интересуват

Крем-супа
4 човека над 45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 0,5 л квас
  • 0,2 кг бяла наденица
  • 1 морков
  • 1 връзка магданоз
  • 4 картофа
  • 1 глава лук
  • 4 скилидки чесън
  • Сол на вкус
  • Черен пипер на вкус
  • Риган на вкус
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1
    В тиган запържете нарязаните лук и чесън.
  • Стъпка 2
    В 2 литра вода сварете наденицата и добавете нарязаните на кубчета зеленчуци и запържените лук и чесън.
  • Стъпка 3
    Когато зеленчуците омекнат, добавете кваса и варете на слаб огън.
  • Стъпка 4
    Добавете сол, черен пипер и риган на вкус.
  • Стъпка 5
    Начин на сервиране:
  • Стъпка 6
    Сервира се гореща, с парчета наденица и четвъртинки сварено яйце.
Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.