Стъпки на приготвяне
-
Нарежете зеленчуците: червената чушка на ленти, външната част на патладжаните на дълги ленти с кората и краставици. Наситнете магданоза и чесъна и рендосайте джинджифила. Загрейте чесъна с джинджифил в тенджерата и добавете лентите от патладжан с тиквички и червен пипер, сол, бяло вино, лайм и сотирайте за 2 минути. Добавете зеленчуковия бульон и гответе за няколко минути.
-
Сварете нудълите във вряща вода с малко сол и след това охладете в студена вода. Добавете в тиган броколи и нудъли и бъркайте докато добавяте сосовете и поръсете с наситнен магданоз. Оставете ги за 2 минути докато сосовете достигнат температурата на зеленчуците.
-
Направете микс като сос бешамел от темпура брашно, бакпулвер и бира. Остави го за 3 минути, нарежете сиренето тофу на големи парчета и ги добавяйте поетапно към брашното, след това в соса бешамел и след това в горещото олио. Извадете парчетата сирене след като придобият златист цвят и ги сложете върху кухненска хартия да се отцедят от излишното олио.
-
Сервирайте в чиния и украсете с тофу и магданоз.