Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Китайски нудъли с броколи

Комбинацията Китайски нудъли с броколи е идеална. Можете да ги приготвите много бързо и лесно и получавате автентичен Китайски вкус. Сервира се като основно ястие или гарнитура към различни меса.

Стъпки на приготвяне

  • Нарежете зеленчуците: червената чушка на ленти, външната част на патладжаните на дълги ленти с кората и краставици. Наситнете магданоза и чесъна и рендосайте джинджифила. Загрейте чесъна с джинджифил в тенджерата и добавете лентите от патладжан с тиквички и червен пипер, сол, бяло вино, лайм и сотирайте за 2 минути. Добавете зеленчуковия бульон и гответе за няколко минути.

  • Сварете нудълите във вряща вода с малко сол и след това охладете в студена вода. Добавете в тиган броколи и нудъли и бъркайте докато добавяте сосовете и поръсете с наситнен магданоз. Оставете ги за 2 минути докато сосовете достигнат температурата на зеленчуците.

  • Направете микс като сос бешамел от темпура брашно, бакпулвер и бира. Остави го за 3 минути, нарежете сиренето тофу на големи парчета и ги добавяйте поетапно към брашното, след това в соса бешамел и след това в горещото олио. Извадете парчетата сирене след като придобият златист цвят и ги сложете върху кухненска хартия да се отцедят от излишното олио.

  • Сервирайте в чиния и украсете с тофу и магданоз.

Рецепти, които може да ви интересуват

Китайски нудъли с броколи
2 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 1 пакет (400г) Броколи Бондюел

  • 180 г нудъли

  • 2 тиквички

  • 2 патладжана

  • 1 червена чушка

  • 200 г темпура брашно

  • 1560 г сирене тофу

  • 80 мл терияки сос

  • 80 мл сладък чили сос

  • 80 мл соев сос

  • 80 мл зеленчуков бульон

  • 200 мл бира

  • 500 мл слънчогледово олио

  • 1 с.л. бяло вино

  • 1 лайм

  • 1 скилидка чесън

  • 1 връзка магданоз

  • 1 ч.л. бакпулвер

  • 1 ч.л. джинджифил

  • сол

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Нарежете зеленчуците: червената чушка на ленти, външната част на патладжаните на дълги ленти с кората и краставици. Наситнете магданоза и чесъна и рендосайте джинджифила. Загрейте чесъна с джинджифил в тенджерата и добавете лентите от патладжан с тиквички и червен пипер, сол, бяло вино, лайм и сотирайте за 2 минути. Добавете зеленчуковия бульон и гответе за няколко минути.

  • Стъпка 2

    Сварете нудълите във вряща вода с малко сол и след това охладете в студена вода. Добавете в тиган броколи и нудъли и бъркайте докато добавяте сосовете и поръсете с наситнен магданоз. Оставете ги за 2 минути докато сосовете достигнат температурата на зеленчуците.

  • Стъпка 3

    Направете микс като сос бешамел от темпура брашно, бакпулвер и бира. Остави го за 3 минути, нарежете сиренето тофу на големи парчета и ги добавяйте поетапно към брашното, след това в соса бешамел и след това в горещото олио. Извадете парчетата сирене след като придобият златист цвят и ги сложете върху кухненска хартия да се отцедят от излишното олио.

  • Стъпка 4

    Сервирайте в чиния и украсете с тофу и магданоз.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.