Стъпки на приготвяне
-
Нарежете праза и чесъна на малки парчета, бекона на жулиени, настържете чедъра и сиренето, нарежете морковите, репичките, лука на кръгчета и салатата на големи листа.
-
Пригответе плънката. Добавете бекона и разбъркайте с праза и чесъна. Добавете спанака, който предварително сте оставили на стайна температура (след като е бил добре отцеден в гевгир) и бъркайте постоянно. Когато сместа изцяло се е отцедила, изключете котлона и добавете сметаната, чедъра,сиренето и 3 разбити яйца.
-
Направете тесто от брашното, сол, меко масло и няколко капки студена вода. Разточете тестото, покрийте го с фолио и го оставете за 30 мин. в хладилника.
-
Направете тесто от брашното, сол, меко масло и няколко капки студена вода. Разточете тестото, покрийте го с фолио и го оставете за 30 мин. в хладилника.