Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Испански микс с чоризо и пиле

Испанската кухня, пълна с цвят и вкус, вече идва и във вашия дом чрез Испанския оризов микс от Bonduelle. Опитайте нашата рецепта и се оставете да бъдете вдъхновени от испанската кухня.

Стъпки на приготвяне

  • В тиган с олио задушете Испанския микс Bonduelle със сол и черен пипер.

  • Нарежете пилешките гърди на ивици и ги овкусете със сол, черен пипер, сладък червен пипер и лют сос и ги пригответе в тигана. Върху пилешкото добавете нарязаните чушки и шайбите чоризо и овкусете с ригана и кориандъра.

  • В чиния се слага канапе от Испанския микс Bonduelle, върху която се добавя приготвеният в тигана микс от пилешко месо с чушки и чоризо.

Рецепти, които може да ви интересуват

Испански микс с чоризо и пиле
2 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 400 г Испански микс с ориз, Bonduelle

  • 250 г пилешки гърди

  • 100 г чоризо

  • 2 чушки

  • лют сос

  • кориандър

  • риган

  • сладък червен пипер 

  • олио

  • сол

  • черен пипер

Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    В тиган с олио задушете Испанския микс Bonduelle със сол и черен пипер.

  • Стъпка 2

    Нарежете пилешките гърди на ивици и ги овкусете със сол, черен пипер, сладък червен пипер и лют сос и ги пригответе в тигана. Върху пилешкото добавете нарязаните чушки и шайбите чоризо и овкусете с ригана и кориандъра.

  • Стъпка 3

    В чиния се слага канапе от Испанския микс Bonduelle, върху която се добавя приготвеният в тигана микс от пилешко месо с чушки и чоризо.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.