Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Хрупкави пилешки гърди със зелен фасул
Азиатската кухня може да достигне до дома ви. Бърза и вкусна, тази рецепта ще бъде по вкуса на вашите близки, така че трябва да я опитате.
Достъпни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г цял зелен фасул Bonduelle (замразен)
400 г пилешки гърди
30 г царевично нишесте
1 скилидка чесън
10 г маринован джинджифил
1 супена лъжица соев сос
1 супена лъжица маслиново масло
сладък чили сос
сусам
сол
Съставки за 2човек/души
400 г цял зелен фасул Bonduelle (замразен)
400 г пилешки гърди
30 г царевично нишесте
1 скилидка чесън
10 г маринован джинджифил
1 супена лъжица соев сос
1 супена лъжица маслиново масло
сладък чили сос
сусам
сол
Стъпка 1
Нарежете пилешките гърди на парчета и ги поставете в купа, върху която сложете соев сос и царевично нишесте. Разбъркайте, докато парчетата пилешки гърди се хомогенизират с този дресинг.
Стъпка 2
В дълбок тиган запържете пилешките парчета с маслиново масло и разбъркайте до златисто кафяво. Сложете пилето в купа, нарежете на ситно чесъна, маринования джинджифил и ги добавете към зеления фасул на Bonduelle в тигана.
Стъпка 3
Намажете рибата тон с маслиново масло и я сложете на грил тигана, и след това я подправете със сол и черен пипер.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Зелен и жълт фасул с грилована риба
Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Рибата тон, нискокалорична риба, заедно с гарнитура от зелен и жълт боб, може да ви осигури необходимите калории за обяд, като е идеалният избор за горещите летни дни.
Сьомга с пролетен микс
Сьомга с пролетен микс
Вегетериански киш със зелен фасул
Неделните рецепти с компания. Веган киш за вкусни дни.