Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Гъбена супа с вино

Интересен и изключително богат вкус.

Стъпки на приготвяне

  • Изчистете праз лук, срежете го на две и режете на кръгчета.

  • Пържете нарязаните гъби в тиган с обилно кокосово олио, добавете праз лук, малко сол и вино.

  • Изсипете зеленчуковата супа върху гъбите и с миксер пасирайте съдържанието докато придобие кремообразен вид, добавяйки сметана и накълцан естрагон.

  • Целите гъби се пържат и два резена хляб се изпържват в същия тиган. Когато станат готови, гъбите се сервират върху хляба заеедно с готовата супа

Рецепти, които може да ви интересуват

Гъбена супа с вино
4 човека 30-45 минути Трудно
СЪСТАВКИ
  • 2 буркана (560 г) Гъби нарязани Bonduelle
  • 1 буркан (280 г) Цели гъби Bonduelle
  • Половин праз лук
  • 200 мл бяло вино
  • 200 мл заквасена сметана
  • 200 мл зеленчукова супа
  • Естрагон на вкус
  • 1 с.л. кокосово масло
  • 1/2 л супа
  • Сол
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Изчистете праз лук, срежете го на две и режете на кръгчета.

  • Стъпка 2

    Пържете нарязаните гъби в тиган с обилно кокосово олио, добавете праз лук, малко сол и вино.

  • Стъпка 3

    Изсипете зеленчуковата супа върху гъбите и с миксер пасирайте съдържанието докато придобие кремообразен вид, добавяйки сметана и накълцан естрагон.

  • Стъпка 4

    Целите гъби се пържат и два резена хляб се изпържват в същия тиган. Когато станат готови, гъбите се сервират върху хляба заеедно с готовата супа