Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Боб яхния с наденички

Превъзходно ястие, вкусно и хранително

Стъпки на приготвяне

  • Първо нарязахме на ситно червения лук и магданоза, чесъна на тънки резени, целината и капията на кубчета, а моркова рендосахме.

  • Навихме наденицата на шиш и я сложихме в тава, която пъхнахме в предварително загрята до 180° фурна до готовност.

  • Нагорещихме тиган с малко мазнина и добавихме едновременно лука, пипера, целината и моркова. Оставихме да къкрят, а след това прибавихме и зеленчуковия бульон.

  • След като зеленчуците се сварят, добавихме зрелия фасул, отцеден от излишното количество течност. Оставихме го да къкри 7-10 минути и прибавихме доматеното пюре, мащерка и дафинов лист. Овкусихме със сол и пипер и оствихме да се вари за още 10 минути.

  • Време да се насладим на резултата!

Рецепти, които може да ви интересуват

Боб яхния с наденички
2 човека 30-45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • <p><a href="https://bonduelle.bg/produkt/zryal-fasul" target="_blank" rel="noopener"><strong>2 консерви (800 г) зрял фасул Bonduelle</strong></a></p>
  • <p>400 г наденички</p>
  • <p>2 чаши (500 г) зеленчуков бульон</p>
  • <p>1 морков</p>
  • <p>2 червени лука</p>
  • <p>1/2 чушка капия</p>
  • <p>1 корен целина</p>
  • <p>4 с.л. доматено пюре</p>
  • <p>3 с.л. слънчогледово олио</p>
  • <p>2 скилидки чесън</p>
  • <p>1 връзка магданоз</p>
  • <p>4 дафинови листа</p>
  • <p>3-4 коренчета мащерка</p>
  • <p>черни зърна пипер</p>
  • <p>сол</p>
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Първо нарязахме на ситно червения лук и магданоза, чесъна на тънки резени, целината и капията на кубчета, а моркова рендосахме.

  • Стъпка 2

    Навихме наденицата на шиш и я сложихме в тава, която пъхнахме в предварително загрята до 180° фурна до готовност.

  • Стъпка 3

    Нагорещихме тиган с малко мазнина и добавихме едновременно лука, пипера, целината и моркова. Оставихме да къкрят, а след това прибавихме и зеленчуковия бульон.

  • Стъпка 4

    След като зеленчуците се сварят, добавихме зрелия фасул, отцеден от излишното количество течност. Оставихме го да къкри 7-10 минути и прибавихме доматеното пюре, мащерка и дафинов лист. Овкусихме със сол и пипер и оствихме да се вари за още 10 минути.

  • Стъпка 5

    Време да се насладим на резултата!

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.