Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Разрешавам Не разрешавам

Aki y bacalao

Рецепта за aki y bacalao, ястие от карибската кухня.

Стъпки на приготвяне

  • Накиснете солената риба в студена вода за през нощта.

  • Излейте водата, добавете прясна вода и варете до омекване или до премахване на достатъчно количество сол. Премахнете костите и люспите на рибата.

  • През това време, трябва blighia sapida да се подсуши.

  • В тиган запържете бекона или загрейте олиото. Добавете лука, парчета риба и blighia sapida.

  • Гответе в продължение на 5-10 минути и поръсете с черен пипер.

Рецепти, които може да ви интересуват

Aki y bacalao
3 човека над 45 минути Умерено
СЪСТАВКИ
  • 225 г осолена риба
  • 1 консерва blighia sapida
  • 1 лъжица олио или 4 парчета бекон
  • 1 средна глава лук
  • Черен пипер на вкус
Стъпки на приготвяне
  • Стъпка 1

    Накиснете солената риба в студена вода за през нощта.

  • Стъпка 2

    Излейте водата, добавете прясна вода и варете до омекване или до премахване на достатъчно количество сол. Премахнете костите и люспите на рибата.

  • Стъпка 3

    През това време, трябва blighia sapida да се подсуши.

  • Стъпка 4

    В тиган запържете бекона или загрейте олиото. Добавете лука, парчета риба и blighia sapida.

  • Стъпка 5

    Гответе в продължение на 5-10 минути и поръсете с черен пипер.