Миксът от зеленчуци за крем супа от тиква на Bonduelle е вкусно лакомство, което ви напомня за изобилната есенна реколта.
Крем супите са вкусна, бърза и засищаща алтернатива на класическите зеленчукови супи. Миксът от зеленчуци за крем супа от тиква на Bonduelle е вкусно лакомство, което ви напомня за изобилната есенна реколта. Проста рецепта с най-добрите замразени зеленчуци, в която преобладаващ вкус придава тиквата, до която се нареждат за повече вкус, нарязаните на кубчета моркови и лук. Продуктът е бързо замразен, не изисква размразяване и съдържа 3 порции. Съдържанието на плика се поставя в съд за около 3 минути. Добавете чаша сметана с 30% масленост, разбъркайте с блендер и подправете на вкус.
Сладка тиква (50%), моркови (40%), лук (10%)
Следи от Целина.
за 100g | |
---|---|
Енергия в (kJ) | 120 kJ |
Енергия (kcal) | 29 kcal |
Мазнини (гр) | 0,2 гр |
- от които наситени (гр) | 0,1 гр |
Въглехидрати (гр) | 4,8 гр |
- от които захари (гр) | 3,1 гр |
Фибри (гр) | 2,2 гр |
Белтъчини (гр) | 0,8 гр |
Сол (гр) | 0,03 гр |
Бързо замразен продукт. 3 комбинации от готови за употреба предварително сготвени на пара зеленчуци, със специален разрез за лесно използване в крем супи или пюрета. Изсипете съдържанието на пакета във вряща вода, варете зеленчуците за 3 минути, пасирайте и подправете на вкус. Този продукт е за 3 порции.
Условия за съхранение: В хладилник (от 0 до +4 ° C) за 24 часа; във фризер (-18 ° C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18 ° C.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.
Открийте рецептите ни
Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки
Тиквена крем супа с козе сирене и печени тиквени семки
Ризото с елда, тиква и гъби
Вкусно и лесно за приготвяне! Нова рецепта със Зърнени храни Bonduelle.
Крем супа от тиква със скариди
Идеална рецепта за любителите на морските дарове. Апетитният вкус на скаридите се подсилва от вкуса на тиквата и резултатът е бърза и питателна крем супа.